23.4.2007

FAQ eli Usein Itseltämme Kysymiämme Kysymyksiä

Miksi ”The Jasmin Mäntylät”?

Mirkka, Mirkka minkä meille teit?! Yllättävä salamamenestyksemme sitoi kohtalomme yhteen tämän alunperin hätäiseksi testinimeksi tarkoitetun valinnan kanssa. Toisaalta, musaosaamisemme on Jasmin Mäntylän luokkaa, sillä elämällämme on muitakin tarkoituksia kuin vanhojen vinyyleiden takapuolibiisilistojen ulkoa pänttääminen.


Miksi visan nimi on Musavisa?

Tupsun Musavisassa soitettu musiikki on surullista kyllä aina sitä samaa valkoista mieskeskeistä miesrokkia, joka ei käsittääksemme vastaa musa-sanan globaalia määrittelyä. Kattokaa vaikka sanakirijasta! Haloo!! Missä ovat haitilaisten transsukupuolisten kääpiökuoro? Entä eskimonaisten soulpoppoo? Masurkkastrippareista puhumattakaan?


Miksi Mäntylät istuvat aina Tupsun lavalla?

Egomme ei ole Teksasia suurempi, vaan koska Suomi on kehitysmaa ei täällä ole vielä kunnon tupakointilakia. Ja kunnon tupakointilakihan on sellainen että sitä ei sitten rössitetä missään, hampuusit!
Lisäksi yksi Mäntylöistä on tunnetusti niin paha suustaan (ks. alla), että meidät olisi jo diskattu ja kunnianloukkaussyytteitä satelis postiluukusta.


Miksi Mäntylät lähtivät kesken visan?

Matkamme ei kulkenut uimahalliin, joidenkin poikakuorolaisten mahdollisista bikinifantasioista huolimatta :)

Anu kommentoi erään tiistai-illan jälkeen:
"Ou swiit tsiisös (tai pyhä sylvi uskontokuntaan kuuluville)! Mehän ei luovuteta; kyseessä oli sisäsiittoisesta sekä yksinkertaisesti vaihtelun puutteessa tylsästä (anteeksi) visasta johtuva säästöliekillä protestihenkinen ulosmarssi. Visassa oli eilen pahemmat sopupelit ku suomipesiksessä konsanaan; toisaalta eilinen musiikkiaineisto kattoi noin 2 promillea koko maailman musiikista.
Jos haluatte että visassa käy muitakin kuin oman joukkueenne jäseniä aka ihqun munankaivelutaustamusabiisiarkistonne kollektiivisia imuttajia (anteeksi) suosittelen rankkakätistä repertuaarin laajennusta tai voitte saman tien nimetä visan 'X:n ikiomaksi rock-visaksi' (parilla poikkeuksella).
JK. Tämä on henk koht kritiikkini/träshäys eli älkää tylyttäkö muita mäntylöitä!
Ne on palijon minua mukavampia :D "

3 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Hou hou.
Aivan selvää Russ Meyer leffoista tuttua mimmienergiaa, asennetta. Wautsi wau!
Jos joskus bändimme tekee musavideon, niin tiedän kenet pyydän potkimaan jätkiä kiveksille.

The Jasmin Mäntylät: kirjoitti...

Voin potkia myös takaapäin! -Vixen

JahRelainen kirjoitti...

... hyvä. Eikun kuppikoko kohdalleen ja kuvaamaan.