7.4.2012

Mitä helpompi visa, sitä huonommat pisthet

Kaikkia todennäköisyyden lakeja uhmaten TheJasminMäntylöiden musavisamenestys tuntuu korreloivan visan vaikeuden kanssa. Johtuneeko siitä, että (visaisännän toteama) helppous vuorostaan tuntuu jossain määrin korreloivan valkoisen miehen munankaivelumusiikin määrän kanssa?! Sitä personoikoon King Crimson, Rainbow ja Agent Orange.
Top 5 jäi siis illan väri-teemaisessa visassa kaukaiseksi haaveeksi nyky-Suomen mäkihyppääjien tapaan, samaa katkeraa vihreää myrkkyä maistaa saimme!

Kymmenen pisteen kuilua olisi varmastikin kaventanut jasmiini-Mirkan paikallaolo, joka olisi niin spekulatiivisesti ja kuin levyhyllyperusteillakin tuonut Mäntymetsään jopa 6 lisäkäpyä akselilla Magenta Skycode-CMX-Duke Ellington. Viimemainitun saanee allekirjoittanut tatutoida reiteensä noloksi muistutukseksi, tosin tungosta alkaa pukata kun joka visan jälkeen toteaa jonkin aivo-osion leakanneen. Oh well.

Miten tunnistaa musaa jota ei saata kuunnella siviilissäkään?

Ehkäpä ammatillisista syistä, joita meillä ei ole. No mutta Totuuden nimissä todettakoon: Too much for us! Mutta visa oli laadittu huolella jälleen kerran ja oli melko monipuolinen - kaunein kiitoksemme jälleen Brat-Burstille!

Illan kuva ja sen myötä illanvalon nähneet termit:

-Kalman käsi - The deathly hand of disco
-Frontline gigolos (bar-hopping-kisaavat vaihtarit liikkeellä, etunenässä iskevimmät grope-ajat)
-"We want to 'ug ugging girls." - You want to hug ugly girls? UGGing? Walking around in Australian boots? :P

Illan kertausharjoitukset tuubin puolella:


Väriteemaan olisimme kenties kaivanneet seuraavia perusvärejä:

-Jay-Z - The Black Album
-Blue: http://youtu.be/9kUanJxydds
-Cilla Black
-Bobby Brown
-Madonna - True Blue

Better luck next time!

3 kommenttia:

Sarru kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sarru kirjoitti...

Mutta tästä on suunta vain ylöspäin. Tai alaspäin. Erityisesti kun joukkueemme väriläiskä, ihana Sini on joukosta pois, seuraavat kolme viikkoa.

Blogissa on paljon puhetta musiikista. Joka tietysti on täysin ymmärrettävää; onhan tämä musavisablogi. Mutta bongasinpa uutisen joka liittyy naiseen, jolta joukkue on saanut nimensä, eli Jasmin Mäntylään:

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jasmin-mantyla-muuttaa-suomesta-salainen-rakas

Allekirjoittanut haki henkisiä vetoapuja tunturista, kuunnellen livemusiikkia Popedan ja Ivolalaisen humppabändin Zorbaksen tahdissa. Pääsiäisloman agendana oli jutella Paten ja Arto Länsmanin kanssa. Patea ei löytynyt, (ja jätkähän oli muuten kovassa vedossa!) mutta Arto sen sijaa istui vastapäätäni lähibaarissa. Oon niin piireissä!

Keskiviikkona jatkukoot koettelemuksemme, musiikkimaailman tähtitaivaan tulkintojen parissa.

mirkka kirjoitti...

Tallinnan Jasmiini tuntee syvää myötätuntoa. Mutta rehellisesti sanottuna hivelee myös itsetuntoa tulla kaivatuksi Duke Ellington-kuunteluharrastuksellaan :)
Tsemiä tulevaan visaan! Jasmiinit versovat ja vahvistuvat keväällä!