29.3.2012

Paha maa

Eilisen musavisan teemana oli maa ja täytyy sanoa, että oli kyllä aika paha. Biisit oli niin hiton vaikeita, että ei kyllä mitkään kellot soineet paitsi ehkä tuomion. Pitää kuitenkin korostaa, että visa oli muidenkin joukkueiden mielestä vaikea. Tästä tiedosta kiitos Sarin tarkoille korville ja huussireissulle. Aina kannattaa kuunnella, mitä vieraissa pöydissä puhutaan. Ainakin meidän pöydän juttuja oli varmasti rattoisa kuunnella, kun illan hallitsevana puheenaiheena oli tämän kevään trendi anaali-ilot. No joo, puhuttiin sitä onneksi muustakin, en vaan muista mistä.

Takaisin pääasiaan: Musa oli siis melko progeilevaa, vaikka jokunen varma nakkikin oli laitettu tyhmempien iloksi, kuten Uu beibi I love your way Reality Bites leffan soundtrackilta. Tämäkin meinasi mennä metsään, sillä ensin artistiksi kirjattiin UB40. Oikea artistihan oli Big Mountain. UB40 tuntui niin luontevalta artistivalinnalta biisiin, sillä wikipedia osaa kertoa:" Pop-reggae -tyylinsä vuoksi Big Mountainia kutsutaan "amerikkalaiseksi UB40:ksi. Virhe korjattiin vakiovierailijamme Ilarin toimesta. Ilman I:n tietämystä tämän viikkoinen saavutus olisi voinut jäädä huomattavasi vaatimattomammaksi. Vahvistuksen myötä ylsimme jälleen jopa niinkin vahvalle sijalle kuin 7, kun joukkueita oli yhteensä 13. Seitsonen onkin uusi ykkönen! Vai kakkonenko se olikin..

Täytyy ehkä vielä mainita, että vahvistuksemme Ilari on kotoisin Vaasasta ja joukkueemme hämmästykseksi hän oli ensimmäistä kertaa Kustaa Vaasassa. Olisiko henkinen koti löytynyt? Tiedä häntä, mutta Kustaa Vaasaa ei löydy Vaasasta eikä edes Vaasan katua. Miksi ei? Jäämme ihmettelemään.

Illan visailijoita.


Ei kommentteja: